Dette websted understøttes ikke af Internet Explorer 6.

Du må installere en nyere version.

Hvordan kan jeg læse Bludzee på min iPhone eller iPod Touch?

Applikationen, som er beregnet specielt til Bludzee, kan købes på iTunes, i App Store (0,79 euro).

Denne applikation er udviklet af Ave!Comics og giver dig adgang til den første måned af Bludzees eventyr (+ en måned gratis). Applikationen er dynamisk: Hver dag udgives en ny episode af Bludzees eventyr, som du kan hente. På den måde kan du følge med i den henrivende killings liv fra dag til dag. Via applikationen kan du abonnere på Bludzees nye eventyr måned for måned (0,79 euro/måned) eller på hele serien (6,99 euro).

Bludzee udgives på 19 sprog (dansk, fransk, engelsk, tysk, spansk, italiensk, norsk, finsk, svensk, hollandsk, græsk, portugisisk, arabisk, russisk, kinesisk (traditionelt og forenklet), hebræisk, japansk og koreansk). Du kan skifte sprog mens du læser!

Hvis du vil have Bludzee på din iPhone eller iPod Touch, skal du gå til iTunes.

Bludzee

Facebook twitter del.icio.us digg it Kontakt

Ave!Comics
Copyright © 2009 Ave!Comics et Lewis Trondheim. Alle rettigheder forbeholdt.
Baseret på Ave!Comics.