Dette websted understøttes ikke af Internet Explorer 6.

Du må installere en nyere version.

Bludzee på nettet.

BludzeeDu kan læse den første måned af Bludzees eventyr gratis på www.bludzee.com. Når du klikker på en dato i træet, åbnes fremviseren. Du kan starte fremviseren automatisk, eller selv bladre gennem billederne og læse flere historier om Bludzee.

Hvis du vil læse det næste afsnit i serien om Bludzees eventyr, der udgives hver dag i et helt år, kan du abonnere i en måned ad gangen (0,79 euro) eller på hele serien (7,49 euro + en måned gratis til en ven) under Køb. Når du har tegnet abonnement, skal du bare logge på for at se striberne i den måned du har købt. Det gør du ved at indtaste din e-mail-adresse og adgangskode. Du kan skifte fra den ene måned til den næste vha. træet på startsiden.

Bludzee udgives på 19 sprog. Du kan ændre sprog i rullemenuen. Du kan også tegne et abonnement på Bludzee til dine venner under Køb.

Du kan bruge din Bludzee-konto (e-mail-adresse og adgangskode) på www.ave-comics.com, den første butik med tegneserier og japanske manga til mobiltelefoner og internettet. Der er flere hundrede titler på mange sprog.

Facebook twitter del.icio.us digg it Kontakt

Ave!Comics
Copyright © 2009 Ave!Comics et Lewis Trondheim. Alle rettigheder forbeholdt.
Baseret på Ave!Comics.